BUZZCAMP

Ești la început de drum în cariera? Ști cum să dai startul creșterii tale profesionale?

Hai la BuzzCamp 26 pentru a-ți răspunde la aceste întrebări și a-ți clarifica acel “De ce?” din spatele provocărilor peste care dai atunci când încerci să te angajezi.

Evenimentele noastre au venit mereu cu surprize plăcute pentru participanții noștri. De data aceasta ai șansa de a câștiga un voucher eMAG în valoare de 300 de lei și un premiu din partea ECDL România.

Dăm startul înscrierilor pentru ediția cu numărul 26 a evenimentului BuzzCamp din București. Acesta va avea loc în data de 28, de la 10:30, pe platforma Zoom

Misiune

Și totuși, nu ți-am spus despre ce și cine este BuzzCamp. Este cea mai longevivă serie de evenimente de orientare în carieră și dezvoltare personală din România, fiind activi de … nu mai mult de 13 ani :). Hai să fie cu noroc pentru tine în cel de-al 13-lea an de activitate al nostru.

Dacă ai între 19 și 27 ani te așteptăm la eveniment pentru a-ți crește network-ul necesar dezvoltării carierei tale alături de speakeri din companii de top din România. Companiile prezente la BuzzCamp sunt în căutarea tinerilor studenți și absolvenți dinamici și cu dorința de a învăța lucruri noi.

Nu uita că obiectivul principal al acestui eveniment este inserția tinerilor pe piața muncii prin recrutarea specializată, realizată cu ajutorul experienței și dedicării Inspire Group. Îți oferim toate aceste servicii din dorința de a ajuta tinerii profesioniști.

Înscrieri

Înscrie-te și rezervă-ți locul GRATUIT la cel mai așteptat eveniment al toamnei: click aici și vei primi o diplomă de participare recunoscută de angajatori.

Mai jos găsiți programul evenimentului cu mențiunea că acesta va fi actualizat frecvent și pe site-ul evenimentului: buzzcamp.ro.

Program

10.30 - 12:00 – Conferința debate, la care vă recomandăm să pregătiți întrebările pentru reprezentanții companiilor. Printre aceștia îi amintim pe: Telus International, ECDL Romania și Teleperformance. Vor fi abordate următoarele teme:

    12:00 - 12:30 – pauză

    12:30 - 14:00 – Webinar-ul companiei Telus International unde îl vom avea ca speaker pe Florin Hulea ce ne va prezenta tema ”No experience? No Problem”.

Sfaturi și trucuri pentru procesul de aplicare: Tot ce trebuie să ști pentru a te pregăti pentru o călătorie de succes în carieră. Noi te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit pentru TINE!