Susține ASF-UB!

Completează formularul pentru a ne redirecționa 3,5%!

3,5% Pentru ASF

Dacă vi se pare că ASF-UB ar putea utiliza 3,5% din taxele dumneavoastră anul trecut mai bine decât statul, legea vă permite să direcționați aceste sume către noi, până la data de 25 mai 2021.

Ce trebuie să faceți?

Pasul 1: Completați Formularul 230

Descarcă formularul 230 simplu sau editabil (cu Adobe Reader)

Pasul 2: Formularul 200 si Formularul 230 se pot depune:

Responsive image

Pentru accesarea acestui serviciu online ANAF “Spaţiul privat virtual” este necesară înregistrarea și autentificarea pe site. Pentru depunerea declarației 200 si 230 prin SPV, NU trebuie semnătură electronică.
Prin serviciul “Spaţiul privat virtual” [SPV] puteţi să vă informaţi asupra obligaţiilor fiscale pe care le aveţi neplătite, puteţi descărca decizii de impunere începând cu anul 2013, puteţi verifica cum declară angajatorul dvs. contribuţiile de asigurări sociale şi nu numai atât. SPV se îmbogăţeşte permanent. Serviciul este disponibil persoanelor din toată ţara, conform unor termeni şi condiţii accesibili aici: Termeni și condiții.
Pentru a vă înregistra ca utilizator, accesaţi link-ul: Înregistrare persoane fizice.

Responsive image

Dacă doriți să susțineți activitățiile noastre, puteți să faceți și o donație în următorul cont: RO47RNCB0082121659170001
Dacă sunteți din județul Ilfov sau municipiul București, in urna de la intrare in Facultatea de Fizica, Magurele, str. Atomistilor, nr 405, jud Ilfov sau la Președintele ASF-UB, Sevestrean Vasile Alin (Tel: 0743134169)
Dacă aveți întrebări ne puteți contacta pe facebook sau la asf.unibuc@gmail.com
Vă mulțumim frumos pentru tot timpul acordat și ajutorul oferit!